Opzoek naar een leuk kinderfeestje dat buiten in het bos gehouden wordt ?

Boswachter Jamie heeft het leukste kinderfeestje van de Veluwe wat zich afspeelt buiten in de natuur. Zo komt hij met zijn bus vol met opgezette dieren op een afgesproken locatie om de kinderen kennis te laten maken met de dieren die hij mee heeft. Vervolgens gaan we het bos in om diersporen te zoeken, denk bijvoorbeeld aan prenten van een vos, das, hert of zwijn en wie weet komen we wel wat tegen.

Boswachter Jamie heeft ook 3 vaste locaties waar je voor een kinderfeestje terecht kan.

-Camping de Jutberg te Laag Soeren: hier worden de kinderen ontvangen in de kekuli. Na de ontvangst en een glaasje ranja zal het feestje echt gaan beginnen en gaan we op pad in het bos. Bij terugkomst zullen we het kampvuur aanmaken met elkaar zodat we heerlijke stokbroodjes kunnen maken met uiteraard een glaasje ranja erbij.

-Uutbloashalte Hofstee de Vennebulten te Heelweg: hier worden de kinderen ontvangen in een echte Finse Kota waar ze een heerlijk glaasje ranja, zelfgebakken cake of appeltaart krijgen. Nadat we onze buik vol hebben gaan we naar het bos waar het feestje kan beginnen. Wie weet komen we wel wat dieren tegen of besluiten we toch een mooie hut te bouwen die we vanaf de uitkijktoren kunnen bekijken. Bij terugkomst in de Finse Kota sluiten we het feestje af met een glaasje ranja en een zakje chips.

-Activiteitencentrum Polysport te Dieren, dit is een locatie waar we verzamelen om vervolgens het bos in te gaan waar het kinderfeestje start, dit kan diersporen zijn of smartphone fotografie. Bij terugkomst is er de mogelijkheid om het feestje met ranja, friet en een snack af te sluiten.

Voor prijzen dient u even contact op te nemen gezien deze verschillen per locatie.