Smartphone fotografie

Tegenwoordig hebben kinderen een smartphone, een tablet of een playstation waar ze zich graag achter verschuilen. Op deze manier spelen veel kinderen spelletjes en misschien zijn er zelf al een aantal actief op social media. Natuurlijk moeten wij ook mee met de tijd en hebben we deze twee dingen samengevoegd in een kleine workshop.

Want ja, zeg nou eerlijk: hoe leuk is het om te wandelen in het bos, maar dan met je smartphone? Tijdens deze activiteit krijg je tips mee voor een goede compositie, tegenlicht, bewerken, maar ook het delen van je foto’s op internet. Het is toch wel een beetje zonde om foto’s alleen op je smartphone te houden…facebook, instagram en snapchat zijn leuke platforms om je foto’s te delen maar hoe doe je dat en hoe ga je ermee om?

Deze activiteit is vooral leuk voor kinderen uit groep 7 en 8 of de brugklas. Zin in een kinderfeestje waarbij je leert toffe foto’s te maken? Als jij en je vriendjes zorgen voor de smartphone of tablet dan zorgt Boswachter Jamie voor de rest!